Zizah Empire (dulu dikenali of Widurimall.com) adalah platform online jadi kami beroperasi 24 jam. Cuma, untuk operasi penghantaran, ianya hanya dibuat pada waktu bekerja (Isnin sehingga Jumaat) (9.00 a.m. – 5.00 p.m.)

Function Wishlist adalah digunakan untuk anda yang berhasrat untuk membeli pada masa akan datang. Wishlist ini membolehkan anda untuk rujuk kembali produk-produk yang anda pernah ada hasrat untuk beli.

Adalah misi kami di Widurimall untuk menghantar barang yang anda beli secepat mungkin dan dalam keadaaan yang selamat. Pihak penghantaran kami beroperasi pada waktu bekerja (Isnin- Jumaat) dari waktu (9.00pagi – 6petang)


Kami melakukan penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak. Kos adalah bergantung dengan harga delivery partner kami. Harga penghantaran akan ditunjukkan sebelum anda membuat pembayaran.

Sekiranya anda sudah melakukan pembayaran melalui portal pembayaran online (FPX), kami tidak membenarkan pertukaran barang dan tidak menawarkan pembayaran balik

Anda boleh menghubungi kami dengan mengisi borang persoalan di Contact Us page atau anda boleh bercakap dengan agen kami dengan menekan butang chat di paparan kiri-bawah di screen anda